De Salon

De salon en de producten

Stylish Nails is gevestigd in Nieuw-Vennep, op loopafstand van winkelcentrum Getsewoud en is ook vanuit Hoofddorp, Hillegom en Lisse goed bereikbaar.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ik werk aan huis met een eigen ingang voor de salon.

Omdat ik hygiëne belangrijk vind, werk ik met professionele en schone materialen. Iedere klant krijgt een eigen nagelvijl, die ik apart bewaar.

In de salon wordt niet gerookt en in verband met de apparatuur waar ik mee werk zijn kinderen en huisdieren niet toegestaan.

De salon

“Vandaag voor het eerst bij Aideen geweest voor advies en ze heeft me top geholpen! French nails en decoratie….ben dr super blij mee”
– Paula

Onze producten

SHELLAC, IBX, GEL-EN ACRYLNAGELS

Er zijn een heleboel producten op de markt waarmee u uw eigen nagels kunt verstevigen.
De bekendste van allemaal is de nagelverharder, maar die droogt alleen de nagel uit waardoor hij wat harder aanvoelt.

Als u mooie nagels wilt maar het zelf lakken zat bent omdat dit vaak maar 1 dag mooi blijft, is Shellac misschien een optie voor u. Shellac is een lak met de eigenschappen van een gel. Er is geen vijl nodig om het product te verwijderen, het is zeer mild voor de eigen nagel en blijft afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel en de zuinigheid van de klant 2 tot wel 3 weken goed zitten zonder te schilferen.

Twee andere producten waarmee je mooie lange nagels kan maken zijn gel of acryl.
Gel-of acryl nagels worden in de volksmond ook wel “nep nagels” genoemd. Een beetje onterecht, want er wordt gewerkt op de eigen nagel, met acrylaten die als een dun laagje worden aangebracht en in de gewenste vorm, kleur en lengte gecreëerd.
Deze behandeling wordt na 3 tot 4 weken herhaald omdat uw eigen nagels doorgroeien en het product moet worden bijgewerkt.

Interesse in één van onze producten? Neem contact op via het contactformulier